Teneriffas djurpark och zoo

Visserligen räknas väl detta till sevärdheter, men vi tycker den förtjänar en egen sida, den världsberömda djurparken Loro Parque på Teneriffa är ett fantastisk Zoo som är absolut i världsklass!

Det har bland annat den största och mest diversifierade samling av papegojor i världen, och är känd för många som papegojaparken på grund av detta! Men det har också det största pingvinisberget utanför Antarktis i världen och Europas största delfinarium! Zoo:et har också en gigantisk undervattenstunnel för dig att se hajar i och ett akvarium som var fram tills något år sedan världens största. Med över 13 hektar, skapades  denna djurpark för att djurutrymmen skulle bli större samt att det skull likna deras naturliga miljö i detalj. Glöm inte heller att kolla in gorillor, schimpanser, alligatorer, flamingos, tigrar och jaguarer. Eller kanske besöka den thailändska byn som är uppbyggd mitt i djurparken. Det finns mycket för dig att se och göra! Detta är ett måste för dig att besöka under din vistelse på Teneriffa. Förutom denna så finns det faktiskt en djurpark till som heter Parque Las Aguilas med bland annat en fantastisk örnpark. Denna igger strax utanför Los Cristianos.

Adress: Puerto de la Cruz , tel: 0034 922 373841, webbplats: www.loroparque.com

Flyg till Teneriffa

För den som planerar att flyga till Teneriffa kan vi rekommendera den helt kostnadsfria hemsidan Momondo.se som jämför priser hos olika flygbolag.
Där kan du snabbt och enkelt få lista på din skärm med olika flyg och avgångar till Spanien. Sajten hjälper dig att finna de billigaste, snabbaste och bästa alternativen när du skall flyga. Använd Momondo.se och testa om deras tjänst kan hjälpa dig.
Du förbinder dig inte till något när du fyller i dina uppgifter och jämförelsetjänsten är helt gratis.

Hotell och boende

Det finns många olika hotell att välja på i Teneriffa. Utan lite hjälp på traven kan det vara svårt att välja rätt. För att få en lista med bilder, info och recensioner/omdömen från tidigare gäster kan du använda den kostnadsfria hemsidan Hotels.com.
Hemsidan är på svenska och den listar alla hotell med bilder och tydlig information.
Recensionerna från tidigare gäster är guld värda. De ger dig opartiska omdömen kring hur det är att bo på hotellet. Du förbinder dig inte till något när du använder Hotels.com och det är helt gratis att jämföra de olika hotellen.

Skriv en kommentar